De doelen

 

Beoefenaars van de craniosacraal therapie,

 

De vereniging zorg voor non-stop informatie voor uw praktijk: peilingen, onderzoeksresultaten, specifieke activiteiten. Ze houdt u op de hoogte van de laatste

 

ontwikkelingen en ontdekkingen in ons domein. Het doel van Procranio.be is de kwaliteit van de beoefening van de CST te begunstigen zowel voor u als voor de patiënt/cliënt.

 

Procranio.be nodigt haar leden daarom uit tot het volgen van bijscholingen die verband houden met de craniosacraal therapie.

 

Procranio.be organiseert ontmoetingen tussen haar geregistreerde leden (intervisie) om het delen van ervaringen aan te moedigen en de voordelen van de ontstane synergie te plukken.

 

 

Beste patiënt/cliënt,

 

Procranio.be verplicht zich er toe borg te staan voor de professionaliteit van haar geregistreerde leden. U heeft ten allen tijde de mogelijkheid Procranio.be te contacteren om hierover van gedachten te wisselen.

 

Procranio.be heeft o.a. het doel u te informeren over de craniosacraal therapie via de media, via de pers en via informatieve verwijzingen op deze website. De craniosacraal therapie is reeds ruim bekend bij het publiek in Nederland, Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk...